Babasayfa Video Matik Matik Oyunlar Gurruplar Yardım Matik Eğitim Google.com

Windows 7 Ultimate 32-Bit + 2010 Güncellemeleri + Aktivasyon Gerekmez

Windows 7 kategorisinde açılmış olan Windows 7 Ultimate 32-Bit + 2010 Güncellemeleri + Aktivasyon Gerekmez konusu ,    [Sende bize katıll herşeyi gör =) Tıkla ] [Sende bize katıll herşeyi gör =) Tıkla ] turkcedir baska dil yuklemek isteyenler denetim masasindan diller bolumune gidip istediginiz dili yukleyebilirsiniz ...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 27.01.2010, 20:54   #1 (permalink)
Geçerken Uğramış
Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : romantikasik is on a distinguished road

Tesekkür: 0
8 Mesajina 11 Tesekkür Aldi

Seviye: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 50 / 251
Güç: 48 / 164
Deneyim: 5%

[Sende bize katıll herşeyi gör =) Tıkla ] [Sende bize katıll herşeyi gör =) Tıkla ] turkcedir baska dil yuklemek isteyenler denetim masasindan diller bolumune gidip istediginiz dili yukleyebilirsiniz WINDOWS 7 ILE GELEN YENILIKLER

[Sende bize katıll herşeyi gör =) Tıkla]
[Sende bize katıll herşeyi gör =) Tıkla]

turkcedir baska dil yuklemek isteyenler denetim masasindan diller bolumune gidip istediginiz dili yukleyebilirsiniz

WINDOWS 7 ILE GELEN YENILIKLER

Gelistirilmis görev çubugu
Windows 7'de, herhangi bir programi erisilebilir kilmak için tek tiklama ile görev çubuguna sabitleyebilir ve görev çubugundaki simgeleri yalnizca tiklayip sürükleyerek yeniden düzenleyebilirsiniz.

Atlama Listeleri
Bu özellik, son zamanlarda üzerinde çalistiginiz dosyalara ulasmanizi kolaylastiran kullanisli bir yoldur. En son kullandiginiz dosyalari görmek için, görev çubugunuzdaki simgeyi sag tiklamaniz yeterlidir. Örnegin Word simgesini sag tiklayarak, en son kullandiginiz Word belgelerini görebilirsiniz. Ayrica her zaman elinizin altinda olmasini istediginiz baska dosyalar varsa, bu dosyalari görünmeleri için Atlama Listesi'ne sabitleyebilirsiniz.

Masaüstü iyilestirmeleri
Windows 7, masaüstünüzde pencerelerle çalisma biçiminizi basitlestirir. Pencereleri açmak, kapatmak, yeniden boyutlandirmak ve düzenlemek için daha fazla sezgisel yol sunar.

Daha hizli, daha uyumlu performans
Windows 7, performansi gelistirmek için, kisisel bilgisayarlari baslatacak, kapatacak, bekleme modundan çikaracak ve daha hizli yanit vermesini saglayacak sekilde tasarlandi..

Güç yönetiminde gelismeler
Kisisel bilgisayarinizi bir süre kullanmadiginizda ekrani karartan uyarlamali ekran parlakligi gibi güç tasarrufunun gelistirilmesine yönelik özellikler ekleyerek, Windows 7'yi pil ömrünü gelistirecek sekilde tasarladik. DVD oynatmak için daha az güç kullanmak (bu özellik yolculuklarda kullanislidir) ve islem gücünü daha etkili sekilde kullanmak, gelistirilen diger özelliklere dahildir.

Uyumluluk
Windows XP için tasarlanmis olan verimlilik ve isletme programlarinin çogunu Windows 7 Professional veya Ultimate ile çalistirabilirsiniz. Bazi ek yazilimlar gerekebilir ve Microsoft sitesinden ücretsiz olarak karsidan yüklenebilir.

Windows Dokunma
Windows 7 ile, dokunmatik ekranli monitörünüz varsa, bilgisayar ekraniniza yalnizca dokunarak, daha dogrudan ve dogal çalisabilirsiniz. Asagi kaydirmak, pencereleri yeniden boyutlandirmak, medya yürütmek, yana kaydirmak ve yakinlastirmak için parmaklarinizi kullanin.

Gizli içerik

Sitemize destek olalım garibanları sevindirelim =)

romantikasik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2010, 02:03   #2 (permalink)
Acemi Daha Abisi
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : nedweed is on a distinguished road

Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi

Seviye: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 0
Güç: 0 / 0
Deneyim: 0%

[Sende bize katıll herşeyi gör =) Tıkla ] [Sende bize katıll herşeyi gör =) Tıkla ] turkcedir baska dil yuklemek isteyenler denetim masasindan diller bolumune gidip istediginiz dili yukleyebilirsiniz WINDOWS 7 ILE GELEN YENILIKLER
tesekkuer ederim.

nedweed isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
2010, 32bit, 7, aktivasyon, gerekmez, güncellemeleri, ultimate, windows

Seçenekler